Reflectie – Max

Ik had in het begin van dit project 0 verwachtingen over het eindresultaat van dit project. Wel wist ik 1 ding zeker. Ik wilde me bezig houden met audio! Gelukkig was er maar 1 iemand die ook graag audio wilde doen dus dit was makkelijk te verdelen over de 2 groepjes.

Van te voren wisten we dat 1 van onze groepsgenoten een maand afwezig zou zijn en hier moesten we dus al ver van te voren rekening mee houden. Esmee heeft uitstekend haar best gedaan in de periode voordat ze weg ging en de periode dat ze weer terug was.

Tijdens de draaidag heb ik me weinig bezig gehouden met het opnemen van audio on set. Dit heb ik opzettelijk gedaan omdat ik al redelijk goed weet hoe ik on set audio moet opnemen door mijn ervaring bij de lokale omroep. Ik heb daarom tijdens de draaidag vooral opgelet wat voor geluiden er in de omgeving waren en wat ik moest toevoegen aan foley sounds.

Na de draaidag ben ik begonnen met de VFX. Deze wilde ik z.s.m. af hebben zodat ik mij kon concentreren op de audio. Tijdens het maken van de VFX heb ik zoveel nieuwe dingen geleerd en vond ik het zo veel leuker dan ik dacht dat het zou zijn!

Het opnemen van de foley sound ging ook erg goed. Ik ben naar het bos geweest om natuurgeluiden op te nemen en heb een vriendin van mij gevraagd om een stuk tekst in te spreken voor de commercial. Hier heb ik heel erg geleerd hoe ik mensen in een studio moet aanspreken en hoe ik ze kan vertellen hoe ik wil dat ze de zinnen uitspreken!

Alhoewel ik mijn twijfels had aan het begin van het project, ben ik super blij met het eindresultaat!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: