Reflectie – Jeffrey

Wij hebben gekozen voor de commercial van Chanel om het onszelf wat lastiger te maken. Ons eerste idee was om de Adidas commercial te gebruiken als rode draad. We zijn begonnen met het bedenken van het verhaal en kwamen erg snel op het prinses idee wat we gemaakt hebben. Ik vond dit een erg goed idee alleen wist ik niet echt hoe ik het me moest inbeelden. Maar omdat ik Robin en Esmee vertrouwde had ik het gevoel dat het wel goed zou komen en we een mooie video zouden maken. 

Op de draaidag hebben we goed door kunnen werken en we hebben nog gezellig na die tijd wat kunnen drinken. We hadden de dag wel wat beter kunnen plannen. We hadden niet genoeg SD kaarten bij ons om alle camera’s te kunnen gebruiken. Gelukkig waren er wel genoeg om de hele dag door te kunnen gaan. Het plan was voor mij om ook het water in te gaan om daar shots te maken voor de video maar omdat ik al een flinke verkoudheid had en Esmee zo spontaan het water in sprong heb ik dat niet gedaan. 

Bij het editen zijn er natuurlijk nog een aantal dingen verandert. Uiteindelijk heb ik het gevoel dat de video wel een stuk beter is geworden door de veranderingen die gemaakt zijn. Ik was net als de anderen volgends mij erg sceptisch over de VFX in de video. We hadden het gevoel dat de VFX de video slecht zouden beïnvloeden. Het plan was om andere VFX toe te voegen dan wat we nu gedaan hebben. Dit gevoel heb ik nu helemaal niet meer. Ik vind de visual effects die we nu hebben erg subtiel en een mooie toevoeging aan de video.

Uiteindelijk vind ik dat iedereen zijn taak goed gedaan heeft.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: