Persoonlijke post week 9 (extra) Len

Na de feedback die we gekregen hebben van Remco afgelopen Woensdag, ben ik weer verder gegaan met de edit. Nu gaat het vooral nog om de puntjes op de i zetten.

Remco had ook al voorgesteld om de audo aan het eind in te korten zodat de muziek synchroom gaat met het logo. Nu heeft Max daarvoor gezorgd en past mijn logo animatie goed bij de muziek zonder dat ik daar de timing van had hoeven te veranderen.

Verder moest ik de eerste scene met de soldaten iets aanpassen qua timing, zodat de panning van de soldaat aan het begin niet tot stilstand komt als hij overgaat naar de tweede scene. Dit zorgt voor een betere overgang.

Bovendien heb ik nog mbhv Rotoscoping en Magic Bullet Looks de blemish van de closeup gedeeltelijk verwijderd. Dit deed ik door de layer te dupliceren, en daarna de wang te rotoscopen, en vervolgens de feather van de randjes heel hoogzetten. Toen heb ik er een verzachtend filter op gezet, waardoor alleen een deel van het gezicht werd geblurd.

Ten slotte heb ik nog Twixtor uitgeprobeerd, een plugin die slowmotion met een hoge framerate simuleert. Remco had mij deze aangeraden, en het werkte ook heel goed en makkelijk. Alleen leek het wat minder bij sommige scenes als de scene waarbij de prinses van de pop viel. Omdat het slowmotion was, en er waren snelle bewegingen met de armen, werkte Twixtor niet optimaal. Alsnog is de scene wel licht verbeterd.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: