Groepspost week 6

 

Herman

Hermans kritiek ging hoofdzakelijk over het bijhouden van de blog. Dat moet echt beter. Daar hadden we niks tegen. Daarom ben ik nu ook maar direct gaan schrijven.

Herman vroeg zich verder af hoe we dat met het kasteel gaan doen. Verder wist hij goede raad bij Max, die problemen had in Maya met de groeiende takken.

Hij verwacht ook dat Robin en Len veel gaan communiceren, aangezien Robin voorstelde om zelf eerst een ruwe edit te gaat doen. Robin stelde ook voor dat Max ruwe edit kon gebruiken voor de pacing van de Audiolijn.

Verder hadden we gediscusieerd over wat beter is: De edit van Len baseren op de geluidslijn van Max, of andersom. De volgorde is dus belangrijk, en dan ook discutabel volgens Herman.

 

Remco

Remco heeft zijn input gegeven aan de ruwe edit die Robin afgelopen donderdag heeft gemaakt.

Hij vertelde ons hoe we tijdens het uitwerken moeten letten op de timing: hoe de muziek zich verhoudt tot de scenes, en op welk punt je een scene het beste af kunt snijden.

Ook heeft hij bij het tunnelshot verzocht om het hekwerk en de blaadjes die zich in de buurt van het kader bevinden, te blurren zodat de prinses centraal komt te staan. Dit heeft Len binnen 5 minuten uitgevoerd, en het resultaat was dan ook aanzienlijk verbeterend.

Verder suggereerde hij om het gebruik van voice-over niet achterwege te laten, omdat het op sommige plekken echt wat bij kan dragen aan de boodschap en zoetsappigheid. We kunnen bijvoorbeeld de lijn “My prince..” vlak voor het shot met de prins gebruiken.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: