Week 4 – Max

Deze week hebben we de commercial geschoten in Het Land van Ooit. Dit was helemaal nieuw voor mij en volgens mij ook voor mijn teamgenoten, om te schieten op locatie. We hadden veel dingen van te voren geregeld en het verliep redelijk volgens plan.

Ondanks we de boom wel mee hadden heb ik niet veel foley sounds en andere geluiden opgenomen omdat dit absoluut niet handig was. Ik ben vooral gaan letten op wat voor sound de commercial moest gaan hebben.
Ik ben er ook achter gekomen dat wanneer je bezig gaat met audio en sound design, het super handig is als je er bij bent op de set. Hierdoor krijg je goed het gevoel hoe de emotie in de video moet zijn en kun je erg opletten op wat voor geluiden je daar allemaal binnen krijgt.

Toe ik thuis was heb ik wat video’s ontvangen van Robin en ben ik gaan testen hoever we de beelden die met de spiegelreflex waren geschoten, konden verminderen in snelheid voor een slomo effect. Als je lager gaat dan 20 fps dan zie je haperingen in het beeld, dus we kunnen niet lager dan 20 fps. Ook heb ik wat geprobeerd met colorgrading om een soort “sad” effect te creëren.
Het slomo beeld ziet er nog steeds goed genoeg uit. Dit kun je hieronder zien!

 

Advertisements

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: