Draaidag – Jeffrey

Op dinsdag 12 maart zijn we naar het land van ooit gegaan. Ik was de dagen voor de draaidag niet lekker. Ik was vrij erg verkouden maar ondanks mijn zere keel ben ik er gewoon geweest. Wat paracetamol, strepfen en neusspray hebben me de dag doorgeholpen.

Mijn taak in het team is om te filmen. Max en ik kwamen een half uur voordat we hadden afgesproken aan en tot onze verbazing stonden er stijgers rond het kasteel. Wij hadden niet veel mee waardoor we al iets konden doen dus zijn we bezig geweest om de spullen die we wel mee hadden alvast klaar te gaan zetten.

whatsapp-image-2019-03-12-at-10.26.32.jpeg

Wanneer de rest aankwam hebben we kennis gemaakt met onze actrice (Sanne) en ben ik begonnen met het filmen van wat omgevings shots van o. a de poppen terwijl Esmee Sanne aan het klaarmaken was voor de video.

De rest van de draaidag is goed verlopen. We hebben alle shots die we wouden maken gemaakt. Toen we begonnen zijn met de shots waar Sanne het water in ging zijn we heel snel gaan werken. We wouden niet dat ze te lang in het water zat want het was heel koud. Nadat we alles geschoten hadden zijn we nog even wat na gaan drinken en eten in s’Hertogenbosch.

in 360 graden filmen

Op maandag de 11e hebben we de camera spullen opgehaald. Alleen de Samsung 360 graden camera was niet terug gebracht. Dus hebben we de Kodak mee gekregen. Na een avondje testen en in de trein testen hebben we hem aan de praat gekregen. Toen we op locatie aan kwamen was de batterij van het besturings horloge leeg. Natuurlijk konden we de camera’s gewoon apart aanzetten dus hebben we de shots al wel kunnen maken.

Na de draaidag heb ik de video getest in de kodak software.Screenshot at Mar 19 13-52-58.png

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: